fbpx

Соопштенија

СДСМ со автогол: Тие признаа дека блиски бизнис ортаци се Вице Заев и Венко Филипче

Соопштение до јавноста, реакција на соопштението на СДСМ

Браќа по одмори и браќа по криминал.

ВМРО-ДПМНЕ не е извор на фотографиите на Вице и Венко од грчките плажи, но е извор на несомнениот заклучок дека се бизнис ортаци, нешто што го призна самата партија.

Добро е што СДСМ ја призна нивната автентичност, а тоа покажува какви криминални врски има кланот Филипче - Заев.

Токму затоа цела влада се крена да го брани Филипче кој е директно одговорен и надлежен на изгорената болница каде загинаа 14 лица.

Вице Заев и Венко Филипче се лице и опачина на криминалот на оваа власт.

Последни новости