fbpx

Соопштенија

Филипче мисли на провизии во секое време, ама не и да набави доволно вакцини, затоа ќе одговара

Соопштение до јавноста, реакција на изјавата на Венко Филипче 

„Попушта притосокот во болниците“, „ситуацијата е под контрола“ сето ова  го има само во изјавите и главата на Филипче.

Реалноста вели секој ден има по неколку десеттина починати, нема лекови, нема доволно вакцини.

На сето ова Филипче премолчува од почетокот на пандемијата, ама е многу активен кога има простор да се земат провозии.

На провизии мисли дури и кога набавува вакцини, наместо да мисли за здравјето на граѓаните.

Затоа Филипче оставка веднаш!

Затоа Филипче ќеодговара за сите злодела што им ги нанесе на граѓаните!

Последни новости