fbpx

Најдобри твитови

Гоце Делчев е темелот на современата македонска држава

 Денес одбележуваме 117 години од смртта на Гоце Делчев. Гоце Делчев е темелот на современата македонска држава. Делчев е Македонија и за неговиот лик и дело нема преговори.
Слава му!

https://twitter.com/AlexandarMKD/status/1257284855391453185

Последни новости