fbpx

Најдобри твитови

Според новиот вид на настапи (прес конференции) на клапата од Министерство за здравство, здравствените работници сами се инфицирале со Корона

Според новиот вид на настапи (прес конференции) на клапата од Министерство за здравство, здравствените работници сами се инфицирале со Корона, заради тоа што правеле паузи и оделе на цигара.

https://twitter.com/GilaLi888/status/1249330053852381185?s=20

 

Последни новости