fbpx

Најдобри твитови

Додека луѓе умираат, тие со раката на гради, демек вознемирени, со другата рака го крадат народот

 

Додека луѓе умираат, тие со раката на гради, демек вознемирени, со другата рака го крадат народот.

Молк, трет ден за аферата за набавката среде корона кризата во Дрисла и договорот во 4 очи за механизација од 12 милиони денари.

https://twitter.com/IJanushev/status/1254701218502447105?s=20

 

 

Последни новости