fbpx

Извршен комитет

Проф. Д-р. Христијан МицкоскиПретседател

Ѓорѓија СајкоскиГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР

Владо МисајловскиПОТПРЕТСЕДАТЕЛ

Александар НиколоскиПОТПРЕТСЕДАТЕЛ

Иван ИвановЧлен на Извршен Комитет

Сергеј ПоповЧлен на Извршен Комитет

Никола Мицевски Член на Извршен Комитет

Гордана Димитриеска – КочовскаЧлен на Извршен Комитет

Рашела МизрахиЧлен на Извршен Комитет

Стефан АндоновскиЧлен на Извршен Комитет

Марија АндоновскаЧлен на Извршен Комитет

Олга ЛозановскаЧлен на Извршен Комитет

Дафина Стојаноска Член на Извршен Комитет

Вело МарковскиЧлен на Извршен Комитет

Проф. Д-р. Трајко СлавескиЧлен на Извршен Комитет

Владимир ЃорчевЧлен на Извршен Комитет

Драган КовачкиЧлен на Извршен Комитет

Коце Трајановски Член на Извршен Комитет

Кирил ПецаковЧлен на Извршен Комитет

Антонио МилошоскиЧлен на Извршен Комитет