Зоран Заев бара спас од одговорност за криминалите преку насилничко и фалсификаторско носење на законот за ЈО

Соопштение до јавноста

Факти на денот:

1.СДСМ и Зоран Заев се синоним за криминал. Оваа гарнитура на власт дојде со криминали и афери, така и ќе си замине во април.

2.Зад насилничкото и фалсификаторско носење на законот за ЈО, се крие обид за спас на Зоран Заев од криминалите и аферите.

3.Мицевски со цврст став дека ВМРО-ДПМНЕ секогаш ќе стои зад безбедноста и сигурноста на граѓаните на Република Македонија.

4.ВМРО-ДПМНЕ со сет вистински економски реформски проекти за подобрување на економијата во Република Македонија.

5.СДСМ продолжува со трендот на затворање фирми и оставање луѓе на улица. После 69 години со работа престана некогашниот бренд „Тетекс”- Тетово.

6.Зоран Заев преку СМС пораки “ја перел” комуникацијата со Бојан Јовановски пред судските рочишта.

 

 

 

 

Со почит,
Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

WordPress › Грешка

The site is experiencing technical difficulties.