Нов криминал, опструкции и злоупотреби во институциите – Заев е во паника

Факти на денот:

1. Зоран Заев ја најави победа на ВМРО-ДПМНЕ и се обиде да ги исплаши граѓаните, дека доколку ВМРО-ДПМНЕ освои 2/3 ќе го ревидира Преспанскиот договор. Зоран Заев оправдано е во паника, зошто после 12-ти април следува одговорност за криминалот, корупцијата и рекетот.

2. Зоран Заев и СДСМ фатени во нов криминал од 20 милиони евра. Набавката на пасоши е коруптивна. Министерот Наќе Чулев најави истрага.

3. 10.000 граѓани си заминуваат секоја година од Македонија во Германија. Криминогената власт ја празни земјава.

4. Суспендиран командирот на ПС Гази Баба кој сексуално вознемирувал свои колешки. Со заминувањето на Спасовски следува професионализација во МВР и санкции за оние кои ја злоупотребуваа положбата.

5. Санела Шкријељ ја опструира работата на министерството.

 

WordPress › Грешка

The site is experiencing technical difficulties.