Мицкоски од Струга: Да се избориме за промени и обнова, за нова надеж и шанса

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски присуствуваше на спуштањето на крстот во водите на реката Црн Дрим.

Од Струга тој порача дека треба да се избориме за промени и обнова, за нова надеж и шанса за сите граѓани во Македонија.

WordPress › Грешка

The site is experiencing technical difficulties.