Трипуновски: Очигледна е негрижата на оваа влада за земјоделците

Од разговорот кој го водевме во Карбинци побарав одговор на три прашања:
1. Дали изминативе три години има распределба на земјоделско земјиште на оваа територија;
2. Дали изминативе три години се инвестирало во системите за наводнување во овој регион;
3. Дали земјоделските субвенции стигаат до земјоделците и дали се исплатени во целост?

За жал на сите три прашања добив негативен одговор со што се докажуа негрижата на оваа Влада за земјоделците! Напиша на Фејсбук дополнителниот заменик министер во МЗШВ, Цветан Трипуновски.

WordPress › Грешка

The site is experiencing technical difficulties.