Мицкоски: Појдете да видите во какви услови учат децата во Тетово

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во своето гостување во емисијата „Економски магазин„  зборуваше за условите во кои учат учениците во гимназијата „Кирил Пејчиновиќ“ во Тетово .

-Погледнете во Тетово што се случува. Се сеќавате  2018 години кога министер за образование и градоначалничката  кажуваа дека се реновира гимназијата „Кирил Пејчиновиќ“  дека  биле обезбедени средства, па не знам што. Појдете да видите каде учат тие деца денска, порача Мицкоски.

Претседателот Мицкоски во своето гостување во врска со гимназијата во Тетово рече дека  министерот за образование ги излажал граѓаните и за таа негова политичка лага денеска никој не одговара односно никој не одговара за трошење на државните пари, на парите на граѓаните.

WordPress › Грешка

The site is experiencing technical difficulties.