Чулев: Дел од Криминалистичката полиција на платен список на криминални групи

Дел од раководниот менаџмент директно инволвиран во криминалните групи, а лица Криминалистичката полиција на платен список на криминалците. Ова во интервју за Алфа го открива министерот за внатрешни работи во техничката Влада, Наќе Чулев.

Наќев говореше и за реформите во УБК, незаконското функционирање на АНБ, каков изборен процес ќе спроведе МВР и која ќе биде судбината на решенијата кои набрзина ги додели Оливер Спасовски.

 

WordPress › Грешка

The site is experiencing technical difficulties.