Ѓорчев до СДСМ: Јасно е дека секоја власт, секоја влада мора да се фали ама нека намали малку

Пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Владимир Ѓорчев денеска гостуваше во „Утрински брифинг“ каде што посочи дека кога СДСМ пред македонската јавност ќе каже дека „блескаме“, се е супер, Македонија е сјајна ѕвезда, кога ќе говори патетична поезија, тоа малку повеќе веќе бегање од реалноста во која што живееме.

Јасно е дека секоја власт, секоја влада мора да се фали ама СДСМ нека намали малку, истакна Ѓорчев.

Ѓорчев запраша ако дотолку се „блеска“ зошто владата досега не одговори колку фабрики донесе во државата. На тоа прашање упорно молчат.
За овие три години нема ниедна фабрика, нула. Така што можеме да се мериме во секој дел во изградба на автопатишта итн. Но тие теми се издебатирани години и години наназад, нагласи Ѓорчев.

WordPress › Грешка

The site is experiencing technical difficulties.