Јанушев:Најнеспособната власт во историјата на државата не знае и нема капацитет како да ги реши проблемите на граѓаните

Десетици градови и населени места низ Република Македонија посетени со “Разговори за Обнова на Македонија” и секаде истата слика – најнеспособната власт во историјата на државата не знае и нема капацитет како да ги реши проблемите на граѓаните! Всушност, не се ни заинтересирани за тоа! Изборните ветувања останаа само “празни зборови”!

И не само решавањето на проблемите, оваа кримининално-рекетарска банда на власт на Заев ги доведе граѓаните на “питачки стап”, единствено за што се “заинтересирани” се криминал, корупција и полнење на сопствените џебови!

Ќе одговарате! Сите до еден? За секој криминал што го направивте и го правите!

П.С. – гледам по секој неуспех, Заевци си се враќаат на нивниот стар и проверен спонзор – Сорос. За тоа молчат, нема отворена влада, нема транспарентност. Едно е сигурно, пред очи го гледаме падот на најкриминалната влада во историјата на Македонија

WordPress › Грешка

The site is experiencing technical difficulties.