Мицкоски: Расте долгот, немаме развој на економијата

Расте јавниот долг, немаме капитални инвестиции и опаѓа бројот на вработени во индустријата, а расте бројот на вработени во администрацијата кои се партиски војници на СДСМ, ова вечерва во емисијата Став на кумановската телевизија Плус го истакна лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски.

-Од оние мега ветување кои што ги ветуваа немаме ништо, дел од најголемата политичка лага „За живот“ ништо нема буквално, рече Мицкоски.

WordPress › Грешка

The site is experiencing technical difficulties.