Мицкоски:Одиме на победа која ќе ја донесе обновата на Македонија

Завршува арамилукот, срамот, неправдите и назадувањето донесено од Зоран Заев и оваа влада.

Од 3-ти јануари техничка влада на 12-ти април избори.

Иако се тешки времиња изборот никогаш не бил појасен.
Одиме на победа која ќе ја донесе обновата на Македонија.

За Македонија!

WordPress › Грешка

The site is experiencing technical difficulties.