На отворен ден во Кавадарци разговаравме со жителите за нивните секојдневни проблеми

Денеска заедно со Владимир Нелоски бевме на отворен ден во Кавадарци и разговаравме со Кавадарчани за секојдневните проблеми со кои се соочуваат луѓето во Кавадарци и генерално во Македонија. Имавме исклучително корекна и полезна дискусија и добри и корисни предлози за новата програма на Вмро-Дпмне.
#ОбноваНаМакедонија

WordPress › Грешка

The site is experiencing technical difficulties.