Мицкоски:Ова е борба за иднината и за Македонија каква ја сакаме и заслужуваме

Остварив средба со луѓето од Сачево и со Општинскиот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ во Струмица. Истите грижи и проблеми. Струмица не оди напред. Струмица и струмичко ги живеат најтешките времиња. Проблемите се таложат, а нема решенија. Изборот e помеѓу обновата за која се бориме, и криминалот и неправдите кои ги донесе власта, помеѓу ислрената и чесна мисла за Македонија, и арамилукот во кој се гуши нашата земја. Ова е борба за иднината и за Македонија каква ја сакаме и заслужуваме.
#ОбноваНаМакедонија

WordPress › Грешка

The site is experiencing technical difficulties.