Изградбата и инвестицијата во детските градинки е обврска на МТСП и истото не е нов пронајдок со кој власта треба да се фали

Соопштение до јавноста, реакција на соопштението на СДСМ

На СДСМ и Мила Царовска им беа потребни 3 години за да им текне дека една  од основните обврски на МТСП е изградба и инвестиција во градинки.

3 години власта не изгради ниту една градинка, а сега кога најавуваат изградба, за која не знаеме и дали ќе ја реализираат се фалат како да прават нешто кое што е невообичаено.

Изградбата и инвестицијата во детските градинки е обврска на МТСП и истото не е нов пронајдок со кој власта треба да се фали, напротив треба да одговорат што правеа 3 години и не изградија ниту една градинка.

 

Со почит,
Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

WordPress › Грешка

The site is experiencing technical difficulties.