Зоран Заев, Венко Филипче и Ден Дончев е триото кое го уништи здравството

Соопштение до јавноста – реакција на изјавата на Катерина Кузмановска

Зоран Заев, Венко Филипче и Ден Дончев е триото кое го уништи здравството.

Заев, Фичипче и Дончев заборавија на ветувањата кои им ги дадоа на граѓаните. Тие се фрлија на тендери и криминал.

Владата на СДСМ остави печат само со правење физибилити студии и фрлање пари за истите.

Ги избркаа лекарите од Македонија, пациентите ги заборавија.

Не направија ништо за јавните здравствени установи, ниту реновираат, ниту опремуваат. Нема ништо од новиот клинички центар.

Сега одлучија да се фалат со една мерка за три години власт која никој не знае како ќе се спроведува.

Ова е срамно, а не за фалење.

 

 

 

Со почит,
Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

WordPress › Грешка

The site is experiencing technical difficulties.