Цуклев: За делницата Демир Капија – Смоквица ви требаше една година за поместување на само еден далновод

На денешната седница имаше обраќање пратеникот од редовите на ВМРО ДПМНЕ Драган Цуклев кој кажа дека на владата и требало цела година за поместување на само еден далновод на делницата Демир Капија – Смоквица.

Тој посочи дека ваквите проблемите на ваквите големи проекти се решаваат во од и експедитивно но дека владата за обичен далновод го оддолжи за голем временски период завршувањето на оваа битна делница.

WordPress › Грешка

The site is experiencing technical difficulties.