Мицкоски присуствуваше на свечената академија по повод Меѓународниот ден на Бошњаците

Ми претставуваше особена чест да присуствувам на свечената академија по повод Меѓународниот ден на Бошњаците.
Заедно, здружени да се избориме за подобра иднина, за успеси какви ги заслужуваме и за обнова каква и треба на Македонија.

WordPress › Грешка

The site is experiencing technical difficulties.