Заев и Царовска мора да одговорат кои се тие 43 детски градинки кои во моментот се градата и опремуваат?

Соопштение до јавноста, реакција на соопштението на СДСМ

СДСМ и Зоран Заев и  понатаму продолжуваат со ширење на лаги и манипулации.

СДСМ, Заев и Царовска мора да одговорат кои се тие 43 детски градинки кои во моментот се градата и опремуваат?

Доколку СДСМ и Царовска навистина се грижеа за децата немаше да го укине додатокот за трето дете.

Доколку СДСМ и Царовска навистина се грижеа за вработените во градинките немаше на почетокот на годината да им ја намали платат за околу 900 денари, туку ќе им ги зголемеше платите.

Ниту СДСМ знае да управува со државата, ниту Заев знае да управува со владата а ниту  Царовска со министерството за труд и социјална политика.

Криминалната СДСМ мора веднаш да си замине.

За доброто на граѓаните и државата мора веднаш да се распишат предвремени парламентарни избори и граѓаните да одлучат за крајот на владеењето на аболицираниот Зоран Заев.

.

 

 

Со почит,
Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

WordPress › Грешка

The site is experiencing technical difficulties.