Дека одиме назад а не напред вели Европската Унија која не додели датум за преговори

Соопштение до јавноста – реакција на соопштението на СДСМ

Дека одиме назад а не напред вели Европската Унија која не додели датум за преговори.

Дека сме најкорумпирана земја во Европа потврди последниот меѓународен извештај на Транспаренси. А единствено блескаме по криминалот, корупцијата и неправдата.

Затоа на Македонија и треба обнова која ќе донесе правда, успеси и стандард.

 

 

Со почит,
Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

Поврзани вести

Најгоре