Партијата која е предводена од два пати аболиран политичар кој бараше поткуп, продолжува да клевети и пушта лажни вести.

Соопштение до јавноста – реакција на соопштението на СДСМ

Партијата која ја почнува својата трета година владеење, се уште предводена од два пати аболиран политичар, човек кој јавно се закануваше дека живи луѓе ќе јаде, бараше поткуп бесрамно, доделуваше земјиште на семејството и уште многу криминал, лаги и неправди, продолжува да лаже, клевети и пушта лажни вести.

Евтината струја е одлука на РКЕ, а не на Влада, а за жал на центарот за лаги и манипулации на СДСМ тоа време Христијан Мицкоски не беше советник.

Значи уште една лажна вест на Роберт Поповски и Зоран Заев.

 

            Со почит,
Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

Поврзани вести