Милошоски до Заев: Какви се квалификациите на вашите советници Александар Ружин и Љупчо Зафировски?

На денешната собраниска седница имаше обраќање пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ Антонио Милошоски.

Тој праша каде премиерот ги запознал актуелните негови советници Александар Ружин и Љупчо Зафировски и кои се нивните класификации.

Милошоски истакна дека овие советници земаат поголеми суми на надомест и тоа Александар Ружин зема 50.000 денари, додека Љупчо Зафировски кој е тотално непознат за македонската јавност зема огромни 70.000 денари месечни примања.

WordPress › Грешка

The site is experiencing technical difficulties.