Оставката на Богоевски не го покрива фактот дека тој и Заев се најголеми криминалци

Соопштение до јавноста – реакција на соопштението на СДСМ

За одговорност СДСМ може да говори кога Зоран Заев ќе си замине од власта.

Заев и Богоевски можат да соработуваат само во затвор.

Оставката на Богоевски не го покрива фактот дека тој и неговиот ментор се најголеми криминалци.

Местото на Заев како и на Богоевски не е во политиката. Нивно место единствено е во некоја казнено поправна установа, каде што ќе одговараат за своите криминали по враќањето на правната држава.

Кога Зоран Заев и неговата криминална банда ќе си заминат од политичката сцена Македонија ќе заблеска.

 

 

 

Со почит,

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

Поврзани вести