Телеграма со сочувство до семејството на Билјана Беличанец

Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ, изразува најдлабоко сочувство за големата загуба.

Билјана Беличанец беше член на ИК на УЖ на ВМРО-ДПМНЕ, жена градоначалник, беспрекорен работник, полна со љубов и разбирање.

Но пред се беше, брилијантен актер, мајка и сопруга.

Ќе ни недостасуваш Билјана.

Почивај во мир.

Сочувство до семејството.

Унија на жени на ВМРО-ДПМНЕ

Поврзани вести

Најгоре