Членовите на ИК на ВМРО-ДПМНЕ Требишки и Ангелевска во посета на Чучер Сандево и Прилеп

Тим предводен од членот на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ, Бајрам Требишки денеска беше во посета на Чучер Сандево и населените места Глуво, Бразда и Мирковци. Жителите на овие населени места истакнаа дека се разочарани од оваа власт, при што кажаа дека лошата политичка и економска состојба во државата влијае на секојдневниот живот.

Во Прилепско беа посетени повеќе населени места. Од овие населени места граѓаните посочија дека нема направено ништо за нивните населени места и поради тоа голем број на млади секојдневно се иселуваа.

Претставниците од ВМРО-ДПМНЕ порачаа дека мора да се стави крај на овие погубни политики на СДСМ, со со цел да работите тргнат на подобро.

Поврзани вести

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ ,Христијан Мицкоски оствари средба со Комесарот за европска соседска политика и преговори за проширување на Европската Унија, г. Јоханес Хан

Соопштение до јавноста Почитувани, Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ проф-др Христијан Мицкоски денес оствари средба со...