Претставници на ИК на ВМРО-ДПМНЕ меѓу граѓаните: Ништо од ветеното не е реализирано

Членови на извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ заедно со членови на политичката партија остварија средба со граѓаните во повеќе општини.

Тие се сретнаа со граѓаните од Кратово. Од овде граѓаните посочија дека живеат сиромашно и дека поради тешкиот живот се поголем број на граѓани се иселуваат од регионот.

Лошата економска состојба во државата  ја чувствуваат и граѓаните од населените места во околината на Битола. Имено тие порачаа дека нема нови инвестиции, нема нови работни места и дека власта не презема ништо за да се подобри ситуацијата во државата.

Средба со граѓаните имаше и во Ѓорче Петров, Волково. Граѓаните се пожалија дека надлежните немаат реализирано ништо од ветеното во предизборието.

Поврзани вести

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ ,Христијан Мицкоски оствари средба со Комесарот за европска соседска политика и преговори за проширување на Европската Унија, г. Јоханес Хан

Соопштение до јавноста Почитувани, Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ проф-др Христијан Мицкоски денес оствари средба со...