Игор Јанушев

Прашањето кое се предлага од власта „Дали сте за членство во ЕУ и НАТО поддржувајќи го договорот помеѓу Македонија и Грција“ е во целосна спротивност со законот

Интегрален текст од изјава за медиуми на Игор Јанушев, Генерален секретар на ВМРО-ДПМНЕ Почитувани, Продолжува самоволието на парламентарното мнозинство. И тоа за најважното прашање за државата, референдумот за договорот со Грција. Свесни дека договорот е штетен за државата и граѓаните и свесни дека е спротивно на волјата на граѓаните на Република Македонија тие се обидуваат […]

Тагови:

Прочитај повеќе

Најгоре