Извршен Комитет на ВМРО-ДПМНЕ

 

 

Проф. Д-р. Христијан Мицкоски
Претседател
Facebook странаTwitter профил
Игор Јанушев
Генерален Секретар
Facebook странаTwitter профил
Владо Мисајловски
Потпретседател
Facebook СтранаTwitter профил
Александар Николоски
Потпретседател
Facebook странаTwitter профил
Јован Јаулевски
Претседател на Унија на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ
Facebook странаTwitter профил
Благица Ласовска
Претседател на Унија на жени на ВМРО-ДПМНЕ
Facebook страна
Никола Мицевски
Член на Извршен Комитет
Facebook страна
Владимир Нелоски
Член на Извршен Комитет
Facebook странаTwitter профил
Коце Трајановски
Член на Извршен Комитет
Facebook странаTwitter профил
Цветан Трипуновски
Член на Извршен Комитет
Facebook странаTwitter профил
Орце Ѓорѓиевски
Член на Извршен Комитет
Facebook странаTwitter профил
Проф. Д-р. Трајко Славески
Член на Извршен Комитет
Ане Лашкоска
Член на Извршен Комитет
Facebook страна
Дафина Стојаноска
Член на Извршен Комитет
Facebook странаTwitter профил
Проф. Д-р. Драги Димитриевски
Член на Извршен Комитет
Проф. Д-р. Силвана Ангелевска
Член на Извршен Комитет
Facebook страна
Владимир Ѓорчев
Член на Извршен Комитет
Facebook странаTwitter профил
Игор Божиновски
Член на Извршен Комитет
Facebook странаTwitter профил
Кирил Пецаков
Член на Извршен Комитет
Facebook страна
Доц. Д-р. Игор Николов
Член на Извршен Комитет
Facebook странаTwitter прифил
Иван Јорданов
Член на Извршен Комитет
Facebook странаTwitter профил
Бајрам Требишки
Член на Извршен Комитет
Facebook страна
Димитар Димовски
Член на Извршен Комитет
Facebook странаTwitter профил
Дајанчо Ефтимов
Член на Извршен Комитет
Facebook странаTwitter профил
Тони Михајловски
Член на Извршен Комитет
Facebook страна
Проф. Д-р. Иванка Василевскa
Член на Извршен Комитет
Facebook страна
Александар Велјановски
Член на Извршен Комитет
Facebook странаTwitter профил
Најгоре