Иван Јорданов е актуелен претседател на ОК на ВМРО-ДПМНЕ во Штип. По занимање е дипломиран економист. Претходно ја извршувал и функцијата претседател на УМС на ОК на ВМРО-ДПМНЕ во Штип во период од 2012 до 2016 година. Член е на Советот на Општина Штип од 2013 година. Јорданов е член на ЦК на ВМРО-ДПМНЕ од 2014 година, а од 2013 до 2016 година е и член на ИК на УМС на ВМРО-ДПМНЕ.

Најгоре