Соопштенија

Иднината што ја нуди СДСМ се криминални иновации, крвави тендери, криминал и злоупотреби, така нема во ЕУ

Соопштение до јавноста – реакција на соопштението на СДСМ Стерилните и исти прекопирани соопштенија на СДСМ не може да ја убедат јавноста дека Македонија ја чека светла иднина. Напротив Иднината што СДСМ на Република Македонија ја понуди под „живот“ е иднина само за владините функционери кои секојдневно се вмешани во корупција и криминал. Парите на […]

Прочитај повеќе

Со реформата во УЈП неспособната влада наметнува уште една глоба за граѓаните

Соопштение до јавноста Владата на СДСМ преку реформата во УЈП наметнува уште една глоба за граѓаните. Овој пат мета на нејзината алчност се токму извозниците на интелектуални услуги кои заработуваат во нашата земја. Владата сака преку успешните да го полни буџетот, за да ја покрие сопствената неуспешност и криминал. СДСМ и Зоран Заев сакаат да […]

Прочитај повеќе

Сугарески со ниту една прес конференција и обвинување нема да избега од фактот дека токму тие ги оставија граѓаните без евтините летови на Wizz air

Соопштение до јавноста – реакција на прес конференција на Горан Сугарески Сугарески  со ниту една прес конференција  и обвинување нема да избега од фактот дека токму тие ги оставија граѓаните без евтините летови на Wizz air. Заради Сугарески и СДСМ граѓаните на Република Македонија  повеќе немаат евтини летови до светските метрополи. Повеќе од една година […]

Прочитај повеќе

Најдобрата анкета се граѓаните кои се незадоволни од криминалот, корупцијата и изневерените очекувања од СДСМ

Соопштение до јавноста – реакција на соопштението на СДСМ СДСМ нека продолжи да си верува во нивните интерни анкети, ВМРО-ДПМНЕ ќе продолжи да верува во народот. Најдобрата анкета се граѓаните кои се незадоволни од криминалот, корупцијата и изневерените очекувања од власта. Граѓаните многу брзо ќе пресудат на ова криминално цунами наречено СДСМ и Зоран Заев, […]

Прочитај повеќе

СДСМ брани случај каде ќерката дава тендер на таткото а заработката е огромна и се мери во милиони

Соопштение до јавноста – реакција на соопштението на СДСМ кое се однесуваше на прес конференцијата на Наум Стоилковски, Портпарол на ВМРО-ДПМНЕ СДСМ брани криминал. СДСМ брани случај каде ќерката дава тендер на таткото а заработката е огромна и се мери во милиони. Кланот се прави недоветен за очигледниот судир на интереси, крвно сродство од прв […]

Прочитај повеќе

Заев и Николовски го потценуваат трудот на производителите на слива

Соопштение до јавноста реакција на прес конференцијата на Љупчо Николовски Салонските политичари од  СДСМ  го уништуваат македонското земјоделие. Заев и Николовски го потценуваат трудот на производителите на слива. Цена од  5 денари за индустриска слива и 8 денари свежа слива не е рентабилна цена. Единствено рентабилна цена за килограм  слива, која ги покрива производствените трошоци […]

Прочитај повеќе

Трагично е што Шилегов нема направено ниту еден проект за Скопје во изминативе 10 месеци, па мора да го презентира чистењето на улиците како капитален проект

Соопштение до јавноста – реакција на изјавата на Петре Шилегов Среќна нова 1712, Шилегов ја откри парната машина. Откако СДСМ почна да дели иновации и за печатници и реинкарнација, се разбуди креативноста кај нивните функционери, па Петре Шилегов денес презентираше чистење и одржување на улици како проект на градот. Трагично е што Шилегов кој нема […]

Прочитај повеќе

СДСМ прави огромна штета, смената на имињата на сите државни институции и бришењето на зборот Македонија значи директно загрозување на македонскиот идентитет

Соопштение до јавноста – реакција на соопштението на СДСМ Повторувањето на те едни исти соопштенија од Центарот за комуникации на СДСМ само ја потврдува летаргичноста и некреативноста на СДСМ како партија која за сметка на тоа целосно е посветена кон разграбување на државата, криминал и корупција од огромни размери. Капитулацијата која ја потпиша Заев нема […]

Прочитај повеќе

Со укинувањето на приватноста на сметките СДСМ уште еднаш бескурпулозно го крши Уставот на Република Македонија

Соопштение до јавноста Укинувањето на приватноста на банкарски сметки власта на Заев дополнително ќе ги оданочува извозниците на интелектуален труд и ја загрозува приватноста на граѓаните. Укинувањето на приватноста на сметките ќе ги направи граѓаните потенцијална мета на уцени, закани и други криминогени дејанија на структури блиски до власта. Со ваквото законски решение СДСМ уште […]

Прочитај повеќе

Со укинувањето на приватноста на сметките СДСМ уште еднаш бескурпулозно го крши Уставот на Република Македонија

Соопштение до јавноста Укинувањето на приватноста на банкарски сметки власта на Заев дополнително ќе ги оданочува извозниците на интелектуален труд и ја загрозува приватноста на граѓаните. Укинувањето на приватноста на сметките ќе ги направи граѓаните потенцијална мета на уцени, закани и други криминогени дејанија на структури блиски до власта. Со ваквото законски решение СДСМ уште […]

Прочитај повеќе