Соопштенија

Заев и Пендаровски наместо правда промовираат монтирани процеси, политички реваншизам и нарачани пресуди

Соопштение до јавноста Заев и Пендаровски наместо правда промовираат монтирани процеси, политички реваншизам и нарачани пресуди. На тој начин се обидуваат да рашират страв и да го свртат вниманието од криминалот во кој што заглавија. СДСМ уништи се што значи право и правда. Две години само кршење на уставот и законите. Неправото стана пракса, а […]

Прочитај повеќе

Граѓаните се свесни дека СДСМ и Заев ја урнисуваат економијата

Соопштение до јавноста – реакција на соопштението на СДСМ Зоран Заев и СДСМ манипулираат со граѓаните. Вчера Драган Тевдовски потврди дека политиките на ВМРО-ДПМНЕ во економијата биле добри. Тоа што сега има странски инвестиции кои ја реинвестирале добивката е резултат на успешните политики на ВМРО-ДПМНЕ во минатото. Граѓаните се свесни дека СДСМ и Заев ја […]

Прочитај повеќе

Целиот процес поврзан со случувањата на 27-ми април е политички монтиран и мотивиран

Соопштение до јавноста Целиот процес поврзан со случувањата на 27-ми април е политички монтиран и мотивиран. Пресудите се драконски и нарачани од ликови како Заев и Пендаровски кои сопствениот очај го лечат со одмазда кон сите кои мислат поинаку и не се согласуваат со нивните антидржавни политики. Судот противзаконски ги определи и притворите на обвинетите […]

Прочитај повеќе

Драган Тевдовски потврди дека политиките на ВМРО-ДПМНЕ во економијата биле добри

Соопштение до јавноста – реакција на изјавата на Драган Тевдовски Драган Тевдовски потврди дека политиките на ВМРО-ДПМНЕ во економијата биле добри. Тоа што сега има странски инвестиции кои ја реинвестирале добивката е резултат на успешните политики на ВМРО-ДПМНЕ во минатото. Тевдовски и Заев ја урнисуваат економијата. За две години колку што се на власт долгот […]

Прочитај повеќе

За Пендаровски и за Заев  не  постои ниту Устав, ниту закон

Соопштение до јавноста – реакција на соопштението на СДСМ За Пендаровски и за Заев  не  постои ниту устав, ниту закон, ниту право, ниту правдина. Случајот 27-ми април, е политички монтиран процес, против сите неистомисленици на Зоран Заев. Според изреченото во пресудата нема ниту еден аргумент и доказ за делото за кое се товарат сега осудените. […]

Прочитај повеќе

211-те години затвор досудени во политички монтираниот случај за 27-ми април ги погребаа правото и правдата

Соопштение до јавноста 211-те години затвор досудени во политички монтираниот случај за 27-ми април ги погребаа правото и правдата. Политичкиот прогон во Македонија ја достигнува својата кулминиција. Од ден во ден е се поголем бројот на жртвите на заевизмот, на политичкиот прогон и тортурата на власта врз политичките неистомисленици. Македонија е заробена држава, во која […]

Прочитај повеќе

Власта ќе биде жестоко казнета на овие избори за сите неправди и злодела

Соопштение до јавноста од посета на Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, г. Христијан Мицкоски во населбите Баби и Леваци и штипска компанија кој се занимава со произведство на мебел Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицковски оствари работна посета на штипска компанија која се занимава со производство на мебел, а потоа оствари средба со граѓаните на штипските населби Баби и […]

Прочитај повеќе

Пендаровски и Заев се лице и опачина на истата паричка

Соопштение до јавноста Пендаровски и Заев се лице и опачина на истата паричка. За Пендаровски и за Заев  не  постои ниту устав, ниту закон, ниту право, ниту правдина. Пендаровски и Заев се нарачатели на политички монтираните процеси. Случајот 27 април, е политички монтиран процес, против сите неистомисленици на Зоран Заев. Според изреченото во пресудата нема […]

Прочитај повеќе

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски оствари средба со граѓаните на Свети Николе

Соопштение до јавноста Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски оствари средба со граѓаните на Свети Николе. На средбата тој посочи дека бруталноста на неправдата може единствено да се порази со отпор, со неоткажување и борба до победа, за вистинска правда. Не смееме никогаш да се откажуваме од она за што мислиме дека е правилно и за […]

Прочитај повеќе

Власта ќе биде жестоко казнета на овие избори за сите неправди и злодела

Соопштение до јавноста од посета на Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, г. Христијан Мицкоски во населбите Баби и Леваци и штипска компанија кој се занимава со произведство на мебел Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицковски оствари работна посета на штипска компанија која се занимава со производство на мебел, а потоа оствари средба со граѓаните на штипските населби Баби […]

Прочитај повеќе