Политиките на Заев иселија 200.000 млади од Македонија

Соопштение до јавноста – реакција на изјавата на Зоран Заев

Зоран Заев е директно виновен за иселување на над 200.000 граѓани во последните три години.

Лошите политики на Заев причинија младинската невработеност во Македонија да биде највисока во Европа.

СДСМ во изминатиов период го зголеми јавниот долг за 1 милијарда евра.

Граѓаните и државата со Заев на чело само уназадуваат.

Македонија стагнира. Потребна е обнова.

 

 

  Со почит,
Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

WordPress › Грешка

The site is experiencing technical difficulties.