Зоран Заев е на колена, доаѓа обновата на Македонија!

Факти на денот:

1.Зоран Заев падна. Ќе победи “Обновата на Македонија”!
2. СДСМ ќе маршира за спас на милионите на Заев.
3. Законот за ЈО криминално и шверцерски изгласан во Собранието.

WordPress › Грешка

The site is experiencing technical difficulties.