Заеви главни загадувачи на воздухот со горење на кокс, а од стечајот на ТЕ-ТО испумпале 200 милиони

Факти на денот:

  1. Власта на Заев преку ТЕ-ТО извлекла 200 милиони евра.
  2. Директорот на државната МИА на партиска трибина на СДСМ зборува за слобода на медиуми.
  3. Градоначалникот на Бутел ќе даде 28 милиони денари за вработување на партиски другари со просечна плата од 100 илјади денари.
  4. Заев лицемерен, од 9 фирми кои работат со нафтен кокс, 5 се на Заеви
  5. Вистинскиот монструм во Монструм е Зоран Заев, ги пушти убијците на слобода, ликува со несреќата на родителите.
  6. Владата на Заев со ново задолжување од 50 милиони евра.
WordPress › Грешка

The site is experiencing technical difficulties.