Крајот на СДСМ се ближи

Соопштение до јавноста, реакција на соопштението на СДСМ

Во СДСМ се свесни дека ја напуштаат власта и во паника пред граѓаните креираат сценарија.

Во СДСМ нека не се молчи за секојдневните афери кои се откриваат, а се вмешани Заев и нивното цело раководство.

Крајот на СДСМ се повеќе се ближи.

Решението граѓаните го знаат, а тоа е дека Зоран Заев и СДСМ мора да паднат од власт и никогаш повеќе да не се вратат.

Секогаш кога СДСМ е на власт, Македонија тоне на секое поле.

По 12-ти април следува обнова на Република Македонија заедно со ВМРО-ДПМНЕ.

Зоран Заев и СДСМ никогаш повеќе.

 

 

Со почит,
Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

WordPress › Грешка

The site is experiencing technical difficulties.