Трипуновски на состанок во Берово:Добив многу сугестии и нови идеи, но и многу поплаки и критики за работата на министерството во изминативе годин

Одржав продуктивен состанок со земјоделската задруга Малеш Продукт и земјоделското здружение Агро Малеш од Берово. На состанокот добив многу сугестии и нови идеи, но и многу поплаки и критики за работата на министерството во изминативе години. Ваквите средби ни се многу потребни за да ги согледаме реалните проблеми и истите да ги корегираме во иднина.

WordPress › Грешка

The site is experiencing technical difficulties.