Оваа влада е криминално-рекетарско банда без компас

Заев тврди дека со предлог буџетот за 2020 година ќе се инвестираат најмногу средства досега за човечки капитал.

Истовремено, со истиот тој предлог буџет за 2020 година, истиот тој Заев тврди дека се алоцираат средства за дигитализација на јавната/државната администрација и институциите.

Тоа е исто како во фабрика за автомобили истовремено да купувате машини за производство на колите и да вложувате во обуки на постоечките и да вработувате нови работници.

Криминално-рекетарско банда без компас!

WordPress › Грешка

The site is experiencing technical difficulties.