Пензионерите за три години владеење на СДСМ се оштетени за 1800 денари

Соопштение до јавноста – реакција на прес конференцијата на Мила Царовска

Зоран Заев и Мила Царовска им земаа на пензионерите 1.800 денари.

Три години по ред власта не им дава  на пензионерите покачување од 600 денари, кое го имаа во време на ВМРО-ДПМНЕ.

Пензионерите за три години владеење на СДСМ се оштетени за 1800 денари.

Наводното покачување кое од догодина ќе го имаат пензионерите е само покачување за една година, а притоа власта им ги задржа на пензионерите парите кои ќе ги добиеја со ВМРО-ДПМНЕ.

 

 

 

Со почит,
Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

WordPress › Грешка

The site is experiencing technical difficulties.