Мицкоски: Народот е одлучен, народот е против криминалот, неправдите, сиромаштијата

Бев на состанок во Општинскиот комитет Радовиш и Месниот комитет Злеово. Народот е одлучен, народот е против криминалот, неправдите, сиромаштијата. Желбите за корумпирање на власта со црните рекетирани пари и разно разните хушкачи се однапред промашена работа. Овој народ повеќе не може да се излаже. Одиме на голема победа.

#ОбноваНаМакедонија

WordPress › Грешка

The site is experiencing technical difficulties.