Николоски: Време е да се стави крај на оваа неспособна и корумпирана Влада

Штабовите на ВМРО-ДПМНЕ се полни со народ. ВМРО-ДПМНЕ е силно и обединето како никогаш до сега. Време е да се стави крај на оваа неспособна и корумпирана Влада. Започнуваме со теренски посети, да ги слушнеме проблемите и да понудиме решенија затоа што е време за #ОбноваНаМакедонија, напиша потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски на својот Фејсбук профил.

WordPress › Грешка

The site is experiencing technical difficulties.