Заев молчи и крие од јавноста каде завршила Луј Витон чантата со милионската сума од рекет

Соопштение до јавноста – реакција на прес конференцијата на Костадин Костадинов

Зоран Заев молчи и крие од јавноста каде завршила Луј Витон чантата со милионската сума од рекет.

Јавноста чека одговор, дали милионот од рекет завршил на „Илинденска“ и со тоа е финансирана кампањата на Стево Пендаровски!?

ЈО, под контрола на Заев молчи и за случајот „Рекет 2“, исто како што молчи и за „Рекет“.Молчат затоа што знаат дека ако истрагата се реализира до крај таа ќе стигне до Зоран Заев – главата на октоподот.

Граѓаните мора да знаат зошто правосудните институции го штитат премиерот и зошто тој уште не е повикан на распит.Граѓаните очекуваат Заев да биде енднаков пред законите, како и секој еден друг граѓанин на Република Македонија.

 Со почит,
Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

WordPress › Грешка

The site is experiencing technical difficulties.