На егзодусот мора да му се стави крај, а првиот чекор до тоа е крајот на оваа политичка каста на власт

Стотици семејства си заминуваат од Македонија, што направи Зоран Заев за овие три години за да задржи барем еден човек ?
Стотици огништа ќе има помалку, затоа што овие луѓе немаат ниту една причина повеќе да седат во сопствената татковина.
Поразителна и болна е оваа реалност каде што нема ниту еден сегмент каде што блескаме, му се збогтиса на народот од разно-разни Заевци, Вицевци, Анѓушевци.
На егзодусот мора да му се стави крај, а првиот чекор до тоа е крајот на оваа политичка каста на власт!

WordPress › Грешка

The site is experiencing technical difficulties.