Шилегов е најнеспособниот градоначалник во историјата на Град Скопје

Соопштение до јавноста, реакција на соопштението на СДСМ

Шилегов е најнеспособниот градоначалник во историјата на Град Скопје.

Шилегов откако стана градоначалник ништо ме стори за Град Скопје.

Ветуваше живот за Скопјани но добија само смет по улици и казни.

Наместо зеленило за Скопје тој ги сече кришум дрвјата по Општина Аеродром.

Шилегов можеби е добар за неговиот шеф Зоран Заев, но за Скопје не е.

Единствено достигнување на Шилегов е промоција ма автобуска постојка и рекламирање како вози тротинет.

За овие скоро две години Шилегов само докажа дека нема капацитет да биде татко на Град на Скопје.

 

 

Со почит,
Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

Поврзани вести

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ ,Христијан Мицкоски оствари средба со Комесарот за европска соседска политика и преговори за проширување на Европската Унија, г. Јоханес Хан

Соопштение до јавноста Почитувани, Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ проф-др Христијан Мицкоски денес оствари средба со...