Власта предводена од СДСМ нема абер од почитување на закони

Соопштение до јавноста – реакција на соопштението на СДСМ кое се однесуваше на изјавата на Наум Стоилковски

СДСМ продолжува без срам упорно да ја потценува интелигенцијата на граѓаните.

Нормите за градење се јасни кога станува збор за вакви дивоградби каква што е на Усеини која што власта ја толерира.

Градоначалникот на Охрид наместо да постапува според законот за градење и да ја урне дивоградбата, си игра мајтап со јавноста и ги остава бизнис – партиските интереси пред интересите на граѓаните.

Јасно се гледа дека оваа власта предводена од СДСМ нема абер од почитување на законите.

За овој и останатиот криминал СДСМ и Заев ќе одговара, а тоа време брзо ќе дојде.

 

 

            Со почит,
Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

WordPress › Грешка

The site is experiencing technical difficulties.