Одговорност за несериозното однесување на Заев мора да има

Соопштение до јавноста, реакција на соопштението на СДСМ

Со последниот меѓународен скандал Зоран Заев ја засрами Македонија.

Одговорност за несериозното однесување на Заев мора да има.

После таков скандал единственото извинување треба да биде оставка веднаш и распишување на предвремени парламентарни избори.

Република Македонија предводена од Зоран Заев и СДСМ не е ниту демократска ниту европска држава.

На Македонија и треба влада која што на брза трака ќе ја стави државата и први ќе го завршат маратонот наречен полноправно членство на Република Македонија во рамките на Европската Унија.

 

 

Со почит,
Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

WordPress › Грешка

The site is experiencing technical difficulties.