500 вработени во АД Водостопанство два месеци немаат земено плата, а Заев и Николовски се луксузираат

Соопштение до јавноста, реакција на соопштението на СДСМ, кое се однесуваше на изјавата на Цветан Трипуновски

Наместо ветените 500 евра плата од СДСМ, имаме 500 фамилии без плата.

500 вработени во АД Водостопанство веќе два месеци немаат земено плата и се без здравствено и пензиско осигурување. А, Николовски и Заев организираат скапи коктели и се луксузираат со народните пари.

Откако СДСМ е на власт за се ВМРО-ДПМНЕ е виновно, можеби и за денешниот пеколен ден е виновно ВМРО-ДПМНЕ.

Време е оваа ненародна власт, која ужива во раскош и луксуз додека земјоделците солзи ронат да си замине. Потребни се нови и применливи политики за унапредување на македонското земјоделство.

 

Со почит,
Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

WordPress › Грешка

The site is experiencing technical difficulties.